Woonzorgcentrum Barneveld

Woonzorgcentrum Barneveld

Woonzorgcentrum Barneveld
ProjectWoonzorgcentrum Elim
PlaatsBarneveld
OmschrijvingVerbouw en uitbreiding
OpdrachtgeverStichting Zorggroep Sirjon
OpgeleverdLenkeek Architecten

Als 3e verdieping is er een dakopbouw op de 2e verdieping gebouwd, waarin een aantal nieuwe appartementen zijn aangebracht, tevens is de dakopbouw voorzien van een huiskamer en een teampost.

Intern heeft er een verbouwplaats gevonden voor Siloah; hierdoor is  de integratie van gehandicaptenzorg in het bestaande woonzorgcentrum mogelijk gemaakt. De interne verbouwing bestond uit het opdelen van bestaande appartementen, aanpassing van het toegangscontrolesysteem en het maken van nieuwe huiskamers en teamposten.

Daarnaast heeft er ter hoogte van de aula een verbouwing plaatsgevonden voor een professionele grootkeuken compleet met uitgiftebalie.

De gehele verbouwing is gefaseerd uitgevoerd zodat de zorg nauwelijks overlast heeft ondervonden.

Het ontwerp is van Lengkeek Architecten.