Woningbouw

Woningbouw

Woningbouw

In de rijke historie van circa 90 jaar bouwervaring is Bouwbedrijf Bossenbroek binnen met name de vrije sector en luxe woningbouw uitgegroeid tot een specialist.

Dit specialisme op het gebied van woningbouw heeft zich ontwikkeld vanuit een van oudsher traditioneel bouwbedrijf.

Vanuit onze ervaring denken wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium van de planvorming met u mee om te komen tot de meest passende materialen en de beste oplossingen. Uiteraard binnen de wensen van de opdrachtgever.

Door onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen hebben we een efficiënte en voortvarende werkwijze.

Tegelijkertijd kunnen we beschikken over het personeelsbestand, de knowhow en het materieel vanuit de holding, zodat we ook de voordelen van een groot bouwbedrijf kunnen benutten. Zo kunnen we op een zowel scherpe als efficiënte manier uw bouwplannen uitvoeren.

Klantgericht bouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is alleen mogelijk wanneer er duidelijke afspraken gemaakt worden: op tijd en transparant. Wij kunnen de werkzaamheden voor u zowel onder Bouwgarant als onder Woningborg uitvoeren.

Op basis van een heldere communicatie en een wederzijds respect voeren we onze bouwactiviteiten met plezier uit. Deze plezierige uitvoering door onze vakmannen ziet u straks terug in uw eigen woonhuis!

Door onze jarenlange ervaring hebben we een schat van referenties binnen alle facetten van de woningbouw! Wij zullen u graag de mogelijkheden tonen.

 

woningborg-bouwzekerheid Bouwgarant