Verbouwingen

Verbouwingen

Verbouwingen

Door onze jarenlange ervaring binnen de bouwsector beschikken wij inmiddels over zowel veel kennis als over vakmanschap. Verbouw en renovatiewerk, maar ook het uitbouwen van een bestaand woonhuis of gebouw is uitgegroeid tot een specialisme.

Doordat verbouwen en uitbreiden een specifieke manier van aanpak vraagt denken wij graag constructief in uw bouwplannen mee in een zo vroeg mogelijk stadium! Zo kunnen wij voor u de meest passende materialen of constructieve oplossingen op de meest efficiënte manier uitwerken!

Door onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen kunnen we snel inspelen op uw wensen.

De relatie die we met onze klanten opbouwen is belangrijk voor ons. Dat doen we op basis van onderling vertrouwen en respect. Geen onnodig papierwerk en ingewikkelde contracten waar u niet op zit te wachten.

We staan dan ook voor heldere afspraken en persoonlijke aandacht voor de klant. Uiteraard is uw budget een voorwaarde die we goed bewaken.

Dit alles komt tot uiting in ons klantgericht bouwen wat bij ons hoog in het vaandel staat. Dat is alleen mogelijk wanneer er duidelijke afspraken gemaakt worden: op tijd en transparant.

Wij kunnen de werkzaamheden voor u onder Bouwgarant uitvoeren. We leveren zoals u van ons gewend bent een prima kwaliteit tegen een marktconforme prijs.