Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Binnen de utiliteitsbouw is door Bouwbedrijf Bossenbroek een schat van ervaring opgedaan, zowel in bijvoorbeeld bedrijfsgebouwen als in het bouwen voor zorginstellingen of scholen.

Iedere bouw heeft een specifieke manier van aanpak nodig en wij denken graag in een zo vroeg mogelijk stadium van de planvorming met u mee! Vooral bij utiliteitsbouw is het zaak om in een vroeg stadium de verschillende disciplines in het bouwen op elkaar af te stemmen om te voorkomen dat er later in de planvorming problemen ontstaan. We hebben dan ook veel ervaring in het werken binnen een bouwteam.

We denken liever niet in problemen maar wel in mogelijkheden! Elkaar sterker maken, daar draait het om in een bouwteam.

Door de aansluiting bij de Roelofs en Haase Holding kunnen we tegelijkertijd beschikken over een groot personeelbestand, wat zorg draagt voor een snelle, maar ook een efficiënte werkwijze.

We richten ons vooral op de bouw, verbouw en uitbreiding van scholen en zorginstellingen, maar we hebben ook ervaring met de bouw van bedrijfshallen en gebouwen.

Ook Roelofs & Haase heeft in de afgelopen 80 jaar veel ervaring opgedaan in de utiliteitsbouw, en deze opgedane ‘knowhow’ draagt bij aan de vruchtbare samenwerking. Al deze ervaring staat ons dus ter beschikking om u van dienst te zijn.

Bouwbedrijf Bossenbroek, een betrouwbare partner in het bouwproces!