Profiel

Profiel

Profiel

Met een historie van circa 90 jaar is Bouwbedrijf Bossenbroek uitgegroeid tot een veelzijdig en degelijk bouwbedrijf dat innovatief met de klant mee wil denken. Vanaf begin 2010 maken we deel uit van de Roelofs & Haase Holding, een sterke organisatie en een krachtige partner in het bouwproces.

Vanuit onze vestiging in Elspeet staan de medewerkers van Bouwbedrijf Bossenbroek voor u klaar om u zo op de reeds zo vertrouwde wijze van dienst te zijn.

Vanuit onze ervaring denken wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium van de planvorming met u mee om te komen tot de meest passende materialen en de beste oplossingen. Uiteraard binnen de wensen van de opdrachtgever. Door onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen hebben we een efficiënte en voortvarende werkwijze. egelijkertijd kunnen we beschikken over het personeelsbestand, de knowhow en het materieel vanuit de holding, zodat we ook de voordelen van een groot bouwbedrijf kunnen benutten. Zo kunnen we op een zowel scherpe als efficiënte manier uw bouwplannen uitvoeren. We zijn hierdoor in staat om u nog beter van dienst te zijn. De financiële slagkracht van de holding biedt bijvoorbeeld mogelijkheden voor succesvolle projectontwikkeling en seriematige bouw.

Doordat wij vanuit de prachtige omgeving van Elspeet op de Veluwe onze werkzaamheden uitvoeren hebben we een speciaal oog voor duurzaam ondernemen en bouwen! Graag willen we met u meedenken voor de efficiënte toepassing van alle disciplines van duurzaam bouwen. En zo een hoogwaardig en duurzaam product te leveren.

Bouwbedrijf Bossenbroek een betrouwbare partner voor uw bouwplannen!