Partners

Partners

Partners

Begin 2010 heeft Bouwbedrijf Bossenbroek aansluiting gezocht bij Roelofs & Haase Holding uit Rijssen. Roelofs & Haase is een middelgrote aannemer / ontwikkelaar die inmiddels al ruim 85 jaar aan de weg timmert! Een veelzijdig en innovatief bedrijf dat zijn oorsprong heeft in de traditionele bouw. Inmiddels is Roelofs & Haase naast het traditionele bouwproces ook veelal betrokken bij vernieuwende bouwprocessen en bouwmethodieken. Als ontwikkelaar heeft Roelofs & Haase een jarenlange ervaring opgebouwd en beschikt zij over een eigen afdeling projectontwikkeling.

Met de aansluiting bij de Roelofs & Haase Holding is Bouwbedrijf Bossenbroek nog beter in staat de bouwactiviteiten degelijk, efficiënt maar ook snel uit te voeren. Door de samenwerking beschikken we over een groot personeelsbestand en kunnen wij tegelijkertijd vanuit een kleine vestiging snel en accuraat handelen.

De organisatie van Roelofs & Haase biedt tegelijkertijd de financiële slagkracht voor succesvolle projectontwikkeling en de zekerheden als Woningborg en Bouwgarant.

Klik op de logo’s hier onder voor meer informatie.

 

Roelofs en Haase

 

 

Bouw Garant Bouwend Nederland Politiekeurmerk Veilig Wonen

 

 

 

woningborg-bouwzekerheid

           Woonkeur