Hof van Houten

Hof van Houten

Hof van Houten
Project 14 appartementen
Plaats Houten
Omschrijving transformatie kantoorgebouw naar 14 appartementen
Opdrachtgever V.O.C. b.v.
Aannemer Bouwbedrijf Bossenbroek
Architect 4D architecten
Opgeleverd in uitvoering

Een bijzondere villa met 14 royale driekamerappartementen. Op een fraaie plek met een geweldig uitzicht. Aan de rand van Houten, op de grens van stad en land. Van alle gemakken voorzien, aan alles is gedacht.

Het vroegere kantoorpand aan De Haag in Houten heeft eenfacelift ondergaan. Alleen de statigeheid van het pand verwijst nog naar de vroegere functie. Nu zijn het appartementen: Hof van Houten. Een bijzondere appartementenvilla met 14 riante woningen op een werkelijk heerlijke plek. Hier wordt wonen echt genieten, dankzij heel veel leefruimte binnen en buiten, een geweldig uitzicht en alle voorzieningen op loopafstand.  Alles is geënt op luxe, comfort en gemak.

Het witte stucwerk in combinatie met de donkerrode bakstenen en afgewisseld met horizontale ranke houtelementen geven het geheel een bijzondere uitstraling. Wonen in één van deze appartementen van het vier woonlagen tellende gebouw is echt genieten.

Voor Bouwbedrijf Bossenbroek was het een eer om dit prestigeobject te mogen bouwen. Wij zijn bijzonder trots op het resultaat!