Bedrijfsinfo

Profiel

Profiel

Met een historie van circa 90 jaar is Bouwbedrijf Bossenbroek uitgegroeid tot een veelzijdig en degelijk bouwbedrijf dat innovatief met de klant mee wil denken.

Vanuit onze vestiging in Elspeet staan de medewerkers van Bouwbedrijf Bossenbroek voor u klaar om u, op de reeds zo vertrouwde wijze, van dienst te zijn.

Read More

Partners

Partners

Begin 2010 heeft Bouwbedrijf Bossenbroek aansluiting gezocht bij Roelofs & Haase Holding uit Rijssen. Roelofs & Haase is een middelgrote aannemer / ontwikkelaar die inmiddels al ruim 85 jaar aan de weg timmert! Ook heeft Roelofs & Haase als ontwikkelaar een jarenlange ervaring opgebouwd en beschikt zij over een eigen afdeling projectontwikkeling.

Read More

Missie en visie

Missie en visie

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze missie is onze klantgerichtheid. Door goede communicatie en openheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, het bouwproces zo transparant mogelijk te maken.

Read More

Historie

Historie

De basis van Bouwbedrijf Bossenbroek werd gelegd in het jaar 1920. In dat jaar wordt het metselbedrijf van de heer J. Bossenbroek officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel. Het bedrijf was toen al gevestigd op de huidige locatie en legde zich vooral toe op het metselen van boerderijen. Met een klein aantal metselaars in dienst maakte het bedrijf een gestage groei door. Die groei zet zich door in de wederopbouw na de oorlog.

Read More

Vacatures

We hebben op dit moment geen vacatures.

Read More